FUDsters kalder nu Bitcoin ‘En kæmpe ulmende Tjernobyl, der sidder i hjertet af Silicon Valley’

Midt i Tether FUD har skeptikere fundet deres næste mål – miljøomkostningerne ved bitcoin.

Tyremarkedet er også sæsonen for FUD

Som vi rapporterede, har Bitcoin for nylig set den samme gamle FUD igen. Først kom Tether (USDT), som blev fornyet efter sin mærkning som “Doomsday Machine”, men FUD er faktisk fuld af “misforståelse og sammensværgelse”, som pr. On-chain analytiker Willy Woo.

Som Tether-ledere igen og igen har afklaret, er udskrivning og flow af USDT simpelthen baseret på efterspørgsel, og med stablecoins bruges i stedet for amerikanske dollars – grundlæggende markedsmekanik er i spil.

Med hensyn til NYDAGs efterforskning drejer det sig om bedrageri begået af virksomheden, der fremsætter usande påstande om reserver, der bakker Tether. Det der betyder noget er “odds for, at Tether bringer bitcoin ned, er tæt på nul,” sagde økonom og erhvervsdrivende Alex Kruger.

Mens markedet bekæmper den gamle Tether FUD, vil folk diskutere de miljømæssige omkostninger ved bitcoin og mærke det som “en kæmpe ulmende Tjernobyl, der sidder i hjertet af Silicon Valley.”

“Bitcoin-minedrift er i det væsentlige en fucked up-version af Candy Crush”, som bruger “* nationalstat * -niveauer af energi for at holde det hele kørende,” hævder Stephen Diehl, en softwareingeniør og forfatter.

Som Neerja Aggarwal fra Coin Center bemærkede i 2019, med meget få tilgængelige data om mængden af ​​forbrugt elektricitet til sikring af Bitcoin-netværket, får det forskere til at “antage at udfylde huller i deres skøn. Dette kan føre til alarmerende overskrifter som, “Bitcoin Mining on Track for at forbruge al verdens energi inden 2020.” ‘

Og nu anbefaler Diehl at bringe ændringer ved ikke at købe Bitcoin, ikke have eksponering for virksomheder, der er involveret i krypto, og fortæl selvfølgelig dine venner, at de ikke køber det også.

Han føler også, at dette er politisk løst, da “I den næste administration kunne Biden stoppe Bitcoin-affaldsproblemet med en pennestreg.”

Men ikke kun er Bitcoin et tillidsløst system , der hjælper folk med at undslippe bortskaffelsen af fiat-nedbrydning, men det forbruger også mindre elektricitet end det, der bruges til guldminedrift og papirvalutaprægning.

Som vi rapporterede, driver den russiske oliekæmpe Gazprom Neft , et datterselskab af den statsejede naturgaskæmpe Gazprom, også Bitcoin-minedrift gennem naturgas med en ekstra fordel ved at udnytte den CO2, der frigøres under olieboring, et ansvar for virksomheder.

Virksomheder som Boden Business Agency, der har indgået et samarbejde med forskningsinstitutter i Sverige (RISE) og Luleå University of Technology, arbejder faktisk på at gøre bitcoin-minedrift gennem ren energi bæredygtig.